4.16.2013

Mitt fördelsedagskalas...

Det var sedan min tur att firas och i vanlig ordning bjöds det in till kalas hos oss på Pipersgatan. Alltså blev det storrensning/storstädning/storhandling och storstressigt :) Vi fick i alla fall mycket gjort inför detta bl.a. blev köket äntligen helt klart. (Kommer lägga upp ett inlägg snart med lite foton från renoveringens gång). På fredagen kom mamma, pappa och Peter och Annie upp och vi hade en riktigt mysig kväll med chans att komma ifatt och jag riktigt njöt att vi alla kunde vara samlade (detta gör vi lite oftare tack!). Jag uppvaktades fint med sång och fina presenter!


Följande morgon och dag krävdes näst intill schemalagd tid för att få ihop bestyren. Som tur var togs Meja om hand av moster och morbror som hängde i lekparken några timmar :). Vi fick under tiden dyrbar hjälp av mamma och pappa som t.o.m hann koppla bort en toalett samt installera en tvättmaskin innan alla kom (!)  

Allt redo, allt känns så spontant ;-)Alla kunde äntligen samlas i köket som sen blev uppdukat med festbuffé. 
Mamma var vår privata hushållerska för dagen och var av bästa klass. Hon får högsta betyg ;)

Citronträdet var en av många uppskattade presenter!Från Sonstorp bageri i Finspång fixade pappa min favorittårta choklad/päron! Mmmmums!Jag fick fina kaffekoppar, vinglas, resväska, klocka, böcker, presentkort och pengar, gud vad man är lyckligt lottad! :) Tack! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...