10.17.2012

Tjejhelg i Karlstad!

I helgen bar det av mot Karlstad, i vanlig ordning samlades vi; Linda, Jenny, Karin, Nettan och jag för att ha en fullspäckad helg med tjejsnack, god mat och dryck och en efterlängtad chans att komma ifatt allas tillvaro. Vi bjöds på UTSÖKT middag med lax på planka med eftrföljande äppelpaj. Jag som hade klämt min förbaskade tumme i en toalettdörr på tåget fick tyvärr sitta med tummen i ständig kyla...
  
 På lördagen tog vi en härlig höstpromenad in till centrum för någon timmes shopping med efterföljande lunch, för att sedan ta oss hem för lite lugn och ro innan vi piffade till oss för en ev. utgång.

 Smarrig sushi och vin med vartannat glas med vatten bådade visst inte så gott för partyhumöret...
 Vi tog dock tag i oss själva och trotsade allt genom att gå in till centrum, ställa oss i en milslångs krogkö, betala inträde för att sedan efter en halvtimme inse vårt misstag och bege oss hem:) Ha ha ha, nästa gång kanske vi ska satsa lite mer fullt ut och inte spara på krutet. Vi var nog dock alla överens om dagen efter att det var rätt skönt att inte vara så slitna.... 30+ som vi alla är...:)


Tack för en supermysig helg!!! Grymt ordnat Linda och Jenny!! Ni satte som sagt ribban högt!

1 kommentar:

  1. Så gott allt ser ut :-)
    Var gärna med i min fototävling http://lottizdays.blogg.se/2012/october/fototavling-tavla-med-din-basta-hostbild.html

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...