7.17.2011

Min brud makeup

Inlägg lånat av duktiga Viktoria Bohman blogg via salong Barberaren i Norrköping : http://meavita.blogg.se/index.html. Tack!
ELISABETH- DAGENS BRUD! LÖR 9 JULI 2011

Åhh, imorse vid halv åtta så var jag på jobbet för att börja med sminket på Elisabeth som ska gifta sig idag! Nu i stundens hätta så håller Julie på med hennes hår. tror hon kommer bli såå läcker när håret är färdigt! och Julia har sin värsting kamera med sig så bilder på helheten får ni sen!

 Men jag är så nöjd med mitt jobb så måste lägga upp bilder nu på sminket;) Hon blev så elegant och klassisk men ändå så vågade hon gå på lite med färg på läppar o så. Håret kommer vara uppsatt med 20-talsvågor i luggen, ett jättefint spänne på sidan och sen ska hon även ha ett sånt nät ( flour) över ansiktet. Så sminkningen kommer göra sig klockrent ihop med håret!

Vi har pratat ihop oss om sminket innan men jag hade ändå fria händer utifrån det. Och det är det bästa man kan säga till mig! Lite direktioner ,men ändå fria händer... åh va ja älskar detta!

Elisabeth Före. Fixade hennes bryn veckan innan.


Elisabeth efter:Sminkningen tog 1 timme och 10 min och jag har jobbat mycket med basen för att få den perfekt och mycket med ögonen för att skapa djup och form utan att det ska bli för mycket eller för mörkt. Sen även singelfransar i kanterna bara för att få en lite mer glammig känsla. och självklart eyeliner för ett cleant intryck och för att det passade till denna looken bra. Och sen matta läppar för att inte de skulle bli för markerade och vågade.Åh- är sååå nyfiken på det färdiga resultatet!

Nu ska jag ta vara på min lediga dag med Jonas för imorn blire smink o hår jobb igen!

Tjing tjing! 

1 kommentar:

  1. Det var jo et smukt arbejde du har lavet der. Flot flot!!!

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...