Experimenterade nyss med ett recept till julgodis som fotades med min Iphone.
Mandelmassa trycktes först ut i botten av mindre muffinsformar (använd gärna dubbla så de håller formen). Tips är att skiva rullen tunt för att sedan trycka ut skivan i formen(det gick åt ca 200g).
Koka upp 125 g smör ihop med 3 dl vispgrädde under omrörning, ta bort kastrullen från plattan.
Bryt i 250 g mörk blockchoklad och 250 g ljus blockchoklad och blanda ihop till en jämn smet. Häll smeten i formarna. Jag siktade sist över kanel och garnerade med lite olika alternativ.
De ska stå svalt och stelna under 1 dygn, de håller i minst en vecka!
Lättast att äta när de kylskåpskalla, för minst kladd.
Lättast att äta när de kylskåpskalla, för minst kladd.
mmm,det ser verkligen smarrigt ut!
SvaraRaderaSer verkligen gott ut. Hoppas på att få smaka. Du hade bra hjälp också såg jag:)
SvaraRadera